Artiklar om Au Pair

Glädje

Upplagd 2011-10-02

Att vara au pair är en av de nyttigaste och roligaste upplevelserna man kan ha.

man får, förutom att lära känna en ny familj för livet, en hel del användbara färdigheter och erfarenheter som man garanterat kommer att ha nytta av senare i livet.

 

I sin blogg skriver JennyIsabelle att:

 

"...jag är proppad med minnen och upplevelser som jag kommer bära med mig länge."

 

När man jobbar som au pair så kan det såklart gå fel och det kanske inte blir exakt som man vill, men enligt de aldra flesta så var det ändå värt det. För även om man tvingas åka hem eller byta familj så växer man som person och lär sig nya saker.

Man får inte heller glömma att majoriteten av alla au pair resor går bra och lämnar de som jobbat som au pair gladare, mognare och rikare på upplevelser. 

 

"We want to improve our English skills and learn about new cultures while we are working as an au pair. But it is not only that… We grow as a person, we get a better understanding of the world and we find better to ourselves."

 

Står det på den engelska au pair-erfarenhets sidan "aupairexperiences.com"

Om man vill få en tid full av glädje och spänning så är att jobba som au pair ett värdefullt tips! Det kommer garanterat vara värt det.

 

Julia skriver i sin blogg:

 

"Nu är jag hemma hos min familj, eller jag har varit det i lite över ett dygn nu, and  I loooove it! Jag måste ha hamnat hos världens bästa familj."

Visa fler artiklar

Visa äldre artiklar